IPP Europe

Hvad er en Super Gateway

People looking at City in gray. Deciding whenever they want to improve their business with IPP or just stand still.

I jagten på frigørelse fra de store velkendte Gateways er tiden nu endelig kommet til at vi kan præsentere verdenen for vores helt nye Super Gateway.

Vi har sammensat alt hvad du skal bruge for at kunne tilbyde dine kunder din egen gateway service. Slut med at hoste og viderestille til andre gateways.

Er du på en mission om at drive din egen betalingsløsning, så led ikke videre – den er her, nu!

Hvad er en Super Gateway?

Vi har bygget en Gateway som er 100% PCI certificeret med mulighed for at hoste den på egen side, og dermed eget domæne. Du får selvfølgelig også lov til selv at style gatewayen lige efter jeres ønsker så den forbliver i jeres univers og med eget brand.

Super Gatewayen har også et Administrations panel, som også kan styles som du ønsker eller benytte vores standart tema. Du vælger selv din indløser, du vælger selv hvad du vil sælge din gateway ydelse for, kort sagt: BE YOUR OWN – BUILD YOUR OWN!

Sådan opererer en typisk Gateway

Når kortholder når til shoppens check-out side, hvor leveringsinformationer, betalingsinformation mv indtastes vælges der ”oftest” betalingsmetode.

Når en af metoderne vælges viderestilles kortholder nu til et nyt domæne med et betalingsvindue. Én af de mest kendte er Quickpay og Nets.

Her møder kortholder en ny side med ganske få muligheder andet end at indtaste kortnummer, udløbs måned-/ og dato samt cvv og en BETAL knap.

Hvorfor har du behov en Gateway?

Gatewayen er facilitatoren af betalingen og oftest koster det en kronesats eller et fast abonnement at kunne benytte en gateway til at facilitere transaktioner for en shop.

Gatewayen er bindeleddet mellem shop, kortholder og bank.

I en krypteret besked sendes kortholders kort information videre til banken også kendt som indløseren. Indløseren validere de givne kortinformationer og godkender betalingen med det givne kortnummer.

Såfremt at en betaling godkendes eller afvises vil der komme en besked frem på siden. Dernæst fratrækker indløseren gebyret til VISA eller MasterCard og sender resten til udbetaling til shoppen.